Nieuws

Onderstaand ziet u de nieuwsitems van A different view:

Japanse Televisie

Onlangs heeft A Differente View opnames gemaakt voor de Japans televisie. Een kwisprogramma met maar liefst 12 miljoen kijkers. In samenwerking met de cameraman van Triple A Visualz kreeg de regisseur de juiste vlieglijnen en beeldmateriaal.

Nieuwe wetgeving in de maak

Drone_Wetgeving

Nieuwe wetgeving voor het vliegen met drones lijkt er definitief aan te komen. Om drones meer toegankelijk te maken commerciële gebruikers komen er nieuwe regels. De zogenaamde minidrone regeling is van toepassing op drones onder de 4 kg. Met deze drones mag commercieel gevlogen worden als de vlieger een certificaat van een theorietraining heeft. Aan de vliegbeweging zijn beperkingen, maximaal 50 meter hoog en 100 meter ver en niet in een CTR. Niet boven aaneengesloten bebouwing, boven gebouwen, mensen, wegen, schepen en spoorwegen. Het bedrijf moet een lichte vergunning aanvragen een zogenaamd ROC-L.

A Different View is volledig gecertificeerd operator bedrijf (ROC) en vliegt met drones met een bewijs van Luchtwaardigheid. Dit houdt in  dat hierdoor mogen de drones 120 meter hoog en 500 meter weg. Daarnaast mogen wij dicht bij en boven gebouwen vliegen en onder voorwaarden binnen de CTR  vliegen.

En nog een WordPress site