Diensten

Video en Foto

A Different View geeft u de mogelijkheid om unieke beelden te maken welke u kunt verwerken in uw videoproject. Een UAS piloot werkt samen met uw cameraman of een van onze eigen camera mensen. We maken gebruik van een DJI Zenmuse X5 camera waarmee 4K UHD beelden kunnen worden gemaakt. Deze camera is een vast onderdeel van onze drone de DJI Inspire Pro. De technische informatie over de camera vind u via deze link.

Inspectie

Samen met uw inspecteur gaat onze drone piloot op pad om standaard inspecties uit te voeren. U bespaart hiermee de inzet van een kraan met machinist en een veelheid aan veiligheidsmaatregelen.  De kraan zet u pas in op het moment dat er daadwerkelijk afwijkingen geconstateerd zijn die door een monteur moeten worden verholpen.  De opnames kunnen snel achter elkaar gemaakt worden en kunnen achteraf worden geanalyseerd. Dit bevorderd de efficiency van de inspecties.

Gegeven onze technische achtergrond zijn we ook in staat een inspectie in goed overleg en naar uw normen uit te voeren.

Experimenten

In ons netwerk beschikken we over diverse hightech bedrijven van drone bouwers, sensor specialisten en softwareprogrammeurs. In samenwerking met u en deze techneuten gaan we de uitdaging aan. We denken graag met u mee om uw project te realiseren.